2010-01-15 14:58:41• hírek • Szatmar.ro

Edzőmeccs Gyulafehérváron

Ciocan szépen gyógyul, változás a Román Kupa programjában.

A kemény edzések után a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata szombaton és vasárnap Gyulafehérváron játssza le az első két felkészülési mérkőzését.

Éles Péter menedzser szerint egy ilyen időszak után ideális egy gyengébb játékerőt képviselő csapattal összecsapni: „A lányoknak vissza kell szokniuk a meccskörülménykhez, ugyanakkor már lehet taktikai variációkat is gyakorolni a februári Final Fourra", mondta.

A VSK mellesleg a helyi gárda meghívására lép majd pályára Fehér megye központjában, a hazai gárda ezzel az alkalommal avatja fel új sporttermét. Bemutatkozhat új csapata közönsége előtt Andreea Nemes is, aki a szatmáriak kölcsönjátékaként az LPS CSU együttesénél tölti a tavaszt.

Cristian Ciocan az edzőmeccsen még nem léphet pályára, hisz fizioterápiás kezelését folytatja a decemberi térdműtétje után, ám a Közép Európa-kupa négyes döntőjére már bevethető lesz. Akárcsak a szenegáli Salimata Diatta, aki január 22.-én csatlakozik új társaihoz.

A VSK-val kapcsolatos hír továbbá, hogy a Román Kupában a hónap végén esedékes mérkőzéseit egyaránt Jászvásáron játssza, méghozzá 23.-án és 24.-én. A román szövetség ugyanis áldását adta a kérésre, hogy a 30.-ai visszavágóra inkább a moldvai városban kerüljön sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: